Sikeres Szakmai Eseményünk és Társadalmi Felelősségvállalásunk Hátterében

2023.12.19
Sikeres Szakmai Eseményünk és Társadalmi Felelősségvállalásunk Hátterében

Üdvözlünk benneteket, RE/MAX Go követők! Örömmel osztjuk meg veletek az elmúlt hetek izgalmas eseményeit és azokat a pillanatokat, amelyek még erősebben bebetonozták irodánk jelenlétét a magyar kereskedelmi ingatlanok piacán.

🔴🔵 Szakmai esemény és irodánk indulásának ünneplése:

November 30-án rendeztük meg első saját szervezésű szakmai eseményünket, egy olyan ünnepséget, amely nem csak irodánk indulását ünnepelte, hanem egyben kiváló alkalom volt a kapcsolatépítésre és a szakmai tapasztalatok megosztására. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen, és még a zord időjárás ellenére sem hagyta ki.

🤝 Köszönet a támogatásért és a szakmai részvételért:

Külön köszönettel tartozunk Keszthelyi Bencének a rendezvény megnyitásáért, valamint a RE/MAX Magyarország folyamatos támogatásáért. A szakmai programokat Ditróy Gergely - a portfolio.hu üzletfejlesztési igazgatója - moderálta, a HOLD Alapkezelő piaci elemzése nyitotta meg, amit egy panelbeszélgetés követett a RE/MAX Go iroda két alapítójával és operatív vezetőjével. és a társadalmi felelősségvállalás mellett

👼🏻 Társadalmi felelősségvállalás:

Kiemelt figyelmet szenteltünk az Anyák az Anyákért Alapítványnak, akik bemutatták tevékenységüket és adományokat gyűjtöttek az általuk támogatott beteg gyermekek számára. Az Anyák az Anyákért Alapítvánnyal való együttműködés számunkra különleges és fontos lépés. Nagy örömünkre szolgál, hogy a rendezvényünk részeként támogathattuk őket, és köszönjük az áldozatos munkájukat.

🔵 Pozitív visszajelzések és elismerések:

Az esemény komoly mérföldkő volt mind a saját, mind a RE/MAX magyarországi hálózatának életében. A szektor számos meghatározó szereplője képviseltette magát, amely tovább erősít minket abban a hitünkben, hogy a RE/MAX Go-nak van létjogosultsága a piacon.

🍷 Borkóstoló és Kulináris Élmények:

Az esemény utolsó részében egy kellemes borkóstoló és a Pannon Tokaj pincészet exkluzív borainak élvezete várta vendégeinket. Köszönjük Nyári László Úrnak és a Boook Publishing séfjeinek az izgalmas gasztronómiai élményeket.

🎊 Csapatmunka és Közösségi Együttműködés:

Az esemény sikerében kulcsszerepet játszott a csapatunk szoros együttműködése, valamint minden segítőnk és résztvevőnk támogatása. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a rendezvény magas színvonalához!

🌐 Ha te is részese szeretnél lenni a RE/MAX Go sikertörténetének, kövess minket LinkedIn-en, Facebook-on és nézz szét a honlapunkon: RE/MAX Go

Köszönjük, hogy velünk voltatok ezen a fantasztikus eseményen! 🔴⚪️🔵

Lépjen kapcsolatba velünk!

Legyen saját RE/MAX fiókja
• Exkluzív hozzáférés 24 órával korábban az újonnan felkerült ingatlanok adataihoz.
• Mentse el kedvenc ingatlanjait és állítson be hirdetésfigyelőt a kereséseire!
• Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal közvetlenül és egyszerűen!