Új Lépés a Magyar Kereskedelmi Ingatlanok Világában!

2023.12.06
Új Lépés a Magyar Kereskedelmi Ingatlanok Világában!

Szeretettel köszöntünk mindenkit a RE/MAX Go kereskedelmi ingatlanokra specializálódott irodájának 1. blog bejegyzésében! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk nektek magunkat, a világszerte már 89 országban jelen lévő hálózat új magyar tagját, akik kifejezetten a kereskedelmi ingatlanok szakértőjeként lépnek a piacra.

Miért vagyunk különlegesek?

A RE/MAX Go nem csupán egy új iroda, hanem egy komplex szolgáltatásokkal rendelkező, szakmai know-how-val megtámogatott szereplő a magyar ingatlanpiac terén. Alapítóink, Pápa Dorottya és Dr. Percz Péter, egyértelműen látták az igényt a kereskedelmi ingatlanokra specializált szakemberek iránt, és ezen a területen kívánnak kiemelkedő szolgáltatást nyújtani, legfőképpen a KKV szektor számára.

Mit hozunk magunkkal a piacon?

A RE/MAX Go nem csupán egy közvetítő iroda. A szakértői csapatunk nemcsak az ingatlanok értékesítésében és bérbeadásában segít, hanem teljes körű támogatást nyújt az ingatlanok gazdasági, műszaki és piaci elemzésétől kezdve a tranzakciók lezárásáig. Szorosan együttműködünk minőségi partnerekkel, hogy a szolgáltatásaink teljes körűek legyenek, és minden ügyfél egyedi igényeire szabott megoldásokat kínálhassunk.

Miért most indultunk el?

Mint minden vállalkozásnak, nekünk is van egy történetünk. Azért indultunk el éppen most, mert láttuk, hogy a kereskedelmi ingatlanok terén jelentős kihívások állnak elő, amelyekre a hazai piacon megoldást tudunk nyújtani. A gazdasági visszaesések után általában fellendülés következik, és mi szeretnénk ott lenni, amikor az ingatlanok iránti kereslet újra növekedésnek indul.

Hol találsz minket?

A RE/MAX Go honlapján, részletes információkat találsz szolgáltatásainkról, az ingatlanokról és a csapatunkról. Várunk mindenkit, aki érdeklődik a kereskedelmi ingatlanok iránt, akár befektetési, akár végfelhasználói.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Legyen saját RE/MAX fiókja
• Exkluzív hozzáférés 24 órával korábban az újonnan felkerült ingatlanok adataihoz.
• Mentse el kedvenc ingatlanjait és állítson be hirdetésfigyelőt a kereséseire!
• Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal közvetlenül és egyszerűen!