Kerekasztal-beszélgetés lesz arról, mik az építőipar és az ingatlanszektor művészeti kapcsolódásai

10th Jun 2024
Kerekasztal-beszélgetés lesz arról, mik az építőipar és az ingatlanszektor művészeti kapcsolódásai
A hazai ingatlanszektor és építőipar szereplői keresik majd a választ fontos kérdésekre a nyárindító kerekasztal-beszélgetés során.

A magyarországi építőipari beruházások és ingatlanértékesítő projektek közül kevés olyan emelkedik ki, amelyek művészeti vagy épp urbanizációs értelemben pozitív nyomot hagynak maguk után. Az Art is Business 2024. június 12-i nyárindító Connections eseménye a Magyar Zene Háza könyvtárában lesz, a téma pedig érdekesnek ígérkezik. 

Mátray Csenge, a Wing Zrt. vezérigazgató-helyetteseMátray Csenge, a Wing Zrt. vezérigazgató-helyetteseDobos Máté, az Optinvest Zrt. alapító részvényeseDobos Máté, az Optinvest Zrt. alapító részvényese

Mátray Csenge, a Wing Zrt. vezérigazgató-helyettese, Dobos Máté, az Optinvest Zrt. alapító részvényese, Major Krisztina, az IO Partners Iroda tranzakciós igazgatója, Pápai Dorottya, a RE/MAX üzletfejlesztési igazgatója és Smiló Dávid, a Paradigma Ariadné Építésziroda alapítója arra keresik majd a választ, hogyan lehet érdemben a művészetet az építőipar és ingatlanszektor területén még inkább előtérbe helyezni és a vállalatok az ESG, CSR vállalatirányítási elvek mentén, mennyire nyitottak az új gondolatok befogadására.

Major Krisztina, az IO Partners Iroda tranzakciós igazgatójaMajor Krisztina, az IO Partners Iroda tranzakciós igazgatójaPápai Dorottya, a RE/MAX üzletfejlesztési igazgatójaPápai Dorottya, a RE/MAX üzletfejlesztési igazgatója

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon mi számít egyáltalán értéknek a cégek számára és ebben hol van a helye a művészetnek? Pontosan ezért ad lehetőséget erre az értekezésre az Art is Business következő Connections eseményén, hogy megismerjük, milyen elvek és értékek mentén gondolkodnak a vállalati és művészeti szereplők arról, hogy mi számít értékhagyásnak és, hogy milyen felelőssége lehet a feleknek abban, hogy beruházások mentén értéktöbblet halmozódjon fel.

A beszélgetést vezeti Smiló Dávid, a Paradigma Ariadné Építésziroda alapítójaA beszélgetést vezeti Smiló Dávid, a Paradigma Ariadné Építésziroda alapítója

Minden Connections alkalmon bemutatkozási lehetőséget kap egy művészeti szereplő, hogy pitch formájában megtalálja a vendégek között a jövőbeni partnerét. Ezúttal a művészeti pitchet Vandlik Júlia, a MÜÜSKA Rebeldesign tulajdonosa tartja. A MÜÜSKA koncepciója szerint a kortárs művészetet lehozzák a falakról és “használják”. Elkérik a művészektől a képeiket, hogy bútor formájú, izgalmas alkotásokat csináljanak belőlük.

Az Art is Business olyan platform, amelyen találkozhatnak a vállalati, magán- és művészeti szcéna szereplői, és az itt megosztott tudásból együttműködések jöhetnek létre. Ennek eszközei az Art is Business print és online média, a Connections események, az Art is Business Díj, vállalati és művészeti képzések, az Art and Events ügynökségi szolgáltatás, valamint az Art is Business közössége és Baráti köre. 

Forrás: Octogon - Kerekasztal-beszélgetés lesz arról, mik az építőipar és az ingatlanszektor művészeti kapcsolódásai

Get in touch with us

Our latest offers

become a member
• Receive full and exclusive access to all property information
• Save your favourite properties and setup property alerts
• Message our agents directly; quickly and easily